Retourneren en Ruilen

Toch niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren.

Je hebt het recht om jouw bestelling retour te sturen binnen een termijn van 14 dagen.

Voorwaarden

 • De kleding is niet gedragen en/of gewassen
 • Er zijn geen sporen van make-up vlekken op de artikelen aanwezig.
 • Originele labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Schoenen; gebruik de originele schoenendoos niet als verzenddoos.
 • Indien redelijkerwijs mogelijk het artikel in de originele verpakking retour te sturen.
 • Sieraden en lingerie (body’s) kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
 • Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor kosten van de retourzending, als ook voor het verzendrisico.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
 • Heb je een artikel beschadigd of incompleet ontvangen? Neem dan eerst contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@theoneboutique.nl

Stappenplan retourneren

 1. Vul jouw gegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakketjes, anders kunnen wij jouw retourzending niet verwerken! Mocht je het formulier kwijt zijn op onze site kun je het retourformulier opnieuw opslaan en uitprinten.
 2. Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op jouw retourzending. Lever jouw pakketje in bij een post distributiepunt en bewaar het verzendbewijs goed, totdat je een bevestiging van retour hebt ontvangen!
 3. Jouw retourzending wordt binnen vijf werkdagen na binnenkomst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de artikelen hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten zijn geretourneerd.
 4. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang je direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt binnen vijf werkdagen teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is:

Retourneren in de winkel

Ben je in de buurt en wil je jouw bestelling liever terugbrengen in onze winkel? Neem de artikelen en het retourformulier ingevuld mee en alles wordt in de winkel voor je geregeld. Wij geven geen contant geld terug. Het aankoopbedrag wordt binnen vijf werkdagen teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is.

Ruilen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om via de webshop je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis. Wil je eerst wachten tot jouw retourzending is verwerkt, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail: info@theoneboutique.nl