Verzending en Bezorging

Verzending

Nederland

Als je bij BASH een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 75,- dan zijn de verzendkosten gratis! Voor bestellingen onder € 75,- brengen wij € 4,95 aan verzendkosten in rekening(¹).

België en Duitsland

Als je bij BASH vanuit België of Duitsland een bestelling plaats met een totaalbedrag boven de € 150,- dan zijn de verzendkosten gratis! Voor bestellingen onder € 150,- brengen wij € 7,50 aan verzendkosten in rekening(¹).

¹) indien je iets retour wilt sturen en je bestelling daardoor onder het grensbedrag van gratis verzenden komt dan worden alsnog de verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het retour artikel.

Levertijd

Nederland

Bestel je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16:00 uur en heb je betaald met iDeal, creditcard, AfterPay of PayPal dan kun je jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag in ontvangst nemen. Je ontvangt een e-mail met een Track en Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen.

België en Duitsland

Voor België en Duitsland is de levertijd tussen de 1 – 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail met een Track en Trace waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Bezorging

Thuis bezorgen of op een alternatief adres

Je kunt jouw bestelling bij je thuis of op een alternatief adres laten bezorgen. Bezorger gemist? Dan vind je een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart om een andere bezorgoptie te kiezen.

Ophalen bij BASH in ALMERE

Kies je voor ophalen in de winkel, dan is hier geen levertijd aan gebonden en kan je jouw bestelling binnen de openingstijden van BASH, dezelfde dag, nog op komen halen. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging dat je bestelling klaar ligt in de winkel.

LET OP: Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de e-mail bevestiging mee te nemen.

Is er iets misgegaan?

Neem contact op via e-mail met klantenservice@theoneboutique.nl. Wij helpen je graag verder bij het traceren van jouw pakket.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading