Verzending en Bezorging

Verzending

Nederland

Als je bij The ONE Boutique een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 50,- dan zijn de verzendkosten gratis! Voor bestellingen onder € 50,- brengen wij € 4,95 aan verzendkosten in rekening(¹).

België 

Als je bij The ONE Boutique vanuit België een bestelling plaats met een totaalbedrag boven de € 75,- dan zijn de verzendkosten gratis! Voor bestellingen onder € 75,- brengen wij € 7,50 aan verzendkosten in rekening(¹).

 

¹) indien je iets retour wilt sturen en je bestelling daardoor onder het grensbedrag van gratis verzenden komt dan worden alsnog de verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het retour artikel.

 

 

Levertijd

Nederland

Bestel je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16:00 uur en heb je betaald met iDeal dan kun je jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag in ontvangst nemen. Je ontvangt een e-mail met een Track en Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen.

België

Voor België is de levertijd tussen de 2 – 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail met een Track en Trace waarmee je jouw pakket kunt volgen.

 

Ophalen bij The ONE Boutique in ALMERE

Kies je voor ophalen in de winkel, dan is hier geen levertijd aan gebonden en kan je jouw bestelling binnen de openingstijden van The ONE Boutique, dezelfde dag, nog op komen halen. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging dat je bestelling klaar ligt in de winkel.

LET OP: Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de e-mail bevestiging mee te nemen.

Is er iets misgegaan?

Neem contact op via e-mail met info@theoneboutique.nl. Wij helpen je graag verder bij het traceren van jouw pakket.